Opskrifter,  Søde sager

Blåbærscones med citron- Lynhurtige og superlækre!

Spring til opskrift

Mmm duften fra de her blåbærscones med citron er næsten ligeså god som smagen! Og findes der noget bedre at parre den friskbryggede kaffe med, end en nybagt lun scone? Det tror jeg ikke!
Scones er simpelthen én af de mest velsmagende og velduftende opfindelser, der findes. Denne opskrift på scones er med blåbær og citronskal, men man kan også sagtens vælge at erstatte blåbærerne med soltørrede tranebær og citronen med appelsin. Man kan også vælge at gå med en simpel udgave med hvid chokolade, marcipan, eller den mere klassiske mørke chokolade . Det er kun fantasien der sætter grænser! Og alle varianter har hver deres charme. Det er det, der er så skønt ved scones; Man kan lave dem i så mange varianter og føle, at man får en ny smagsoplevelse, men stadig bruge samme grunddej- det er super praktisk.

En god klassisk scone med mørk chokolade er ALTID god, men jeg er også super vild med disse. Her findes den perfekte balance mellem det friske fra citronskallen, det søde fra vaniljen og det frugtige og sure fra blåbærerne. Det er en skøn oplevelse for smagløgene, der indimellem også skal forkæles lidt med lidt sødt til kaffen!

blåbærscones med citron- lynhurtige og super lækre
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.