Morgenmad,  Opskrifter,  Søde sager

Brombærmarmelade med portvin- Verdens bedste marmelade!

Spring til opskrift

Denne brombærmarmelade med portvin er simpelthen noget alle burde lave, for at forkæle sig selv lidt ekstra ved morgenbordet!

Jeg har været på brombærjagt i Nordvestjylland i weekenden og fik fyldt en hel pose med de her lækre og saftige bær! Og så tænkte jeg, at jeg ville prøve at lave lidt lækkert ud af disse bær. Det bliver bare lidt mere hyggeligt og autentisk, når man selv har været ude at plukke bærrene. Så jeg tog hjem og hev en gryde frem og kreerede denne skønne marmelade! Og for, at det ikke bare blev til en helt almindelig marmelade (som jo også kan smage vidunderligt!), så fik brombærrene selvskab af en god sjat portvin. Og disse to ting går altså super godt sammen. Jeg kan slet ikke komme mig over, hvor god denne brombærmarmelade med portvin er blevet. Jeg tror i hvert fald, at jeg har fået en ny go-to marmelade!

Marmeladen kan nydes alene ovenpå et stykke brød, men smager altså helt fantastisk ovenpå en god blåskimmelost. Og så er den bare super nem at lave- Det kræver ingenting ud over en god røre-arm. Ellers passer det sig selv.

Jeg håber du nyder den! – Velbekomme herfra ♡

brombærmarmelade med portvin- lavet på hjemmeplukkede brombær fra Nordvestjylland
brombærmarmelade med portvin- lavet på hjemmeplukkede brombær fra Nordvestjylland
Følg også bloggen på instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.