Cheesecake i portionsstørrelse med hindbær, hvid chokolade og lakrids
Opskrifter,  Søde sager

Cheesecake med hindbær, hvid chokolade og lakrids

Spring til opskrift

Hvid chokolade, hindbær og lakrids er, hvis du spørger mig, et komplet “Match made in heaven”. Det match måtte jeg bare prøve af i en cheesecake.

Jeg er simpelthen bare SÅ vild med cheesecake! Det er altid min go-to kage, når jeg skal have gæster eller fejre noget. Anledningen til denne kage var fejring af min kærestes fødselsdag, men i virkeligheden nok også bare en undskyldning for at stå i køkkenet og finde bagegrejet frem igen;).

Det, jeg synes er hemmeligheden bag en god cheesecake, og som jeg før har pointeret, er en tilpas fordeling mellem bund, creme og gelé! Denne opskrift har derfor en god tilpas tyk bund med masser af lakridssmag. Lakridsen kan selvfølgelig undværes, hvis man ikke lige er den store lakridsmund. Den har en god mængde ostecreme og et tilpas lag gelé, som smager af friske hindbær. Og så kan jeg altså rigtig godt lide, at der er en god balance mellem sødt og syrligt, som her er præsenteret ved hvid chokolade og hindbær. Dette makkerpar klæder en lidt tungere kage, som en cheesecake jo er, utrolig godt.

Jeg har i denne opskrift lavet 5 mindre kager i portionsstørrelse i stedet for én stor. Kagen kan dog sagtens laves i en større form efter de mål, der står i opskriften.

Der er sikkert tusinde ting du kunne foretage dig, mens du læser denne opskrift, men lad os være ærlige…. at lave cheesecake er den sikre vinder, som man aldrig fortryder! Der er vist ikke andet for, end at finde bagehumøret og den søde tand frem og give sig i kast med denne lækre sag!

Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.