Cheesecake med hvid chokolade, lime og rabarber
Opskrifter,  Søde sager

Cheesecake med hvid chokolade, rabarber og lime- Den bedste sommerkage!

Spring til opskrift

Ahhhh, smagen af sommer- Denne cheesecake med hvid chokolade, rabarber og lime er netop dette! Mums….Den smager saftsuseme godt!

Jeg elsker altså smagen af rabarber, og rabarberne i denne kage er fra egen have, og det gør da det hele lidt hyggeligere! Smagen af rabarber er indbegrebet af sommer for mig- og jeg elsker det! Og hvad går bedre hånd i hånd med denne sommerdelikatesse end hvid chokolade? Det er simpelthen et af de bedste makkerpar, der findes i det søde køkken, og selvfølgelig skulle dette par få lov at sætte sit præg i en cheesecake- som i øvrig er én af mine yndlingskager!

For mig at se, er hemmeligheden bag den perfekte cheesecake forholdet mellem de forskellige dele. Jeg kan godt lide, at der er en god tyk bund, en god del ostecreme- men ikke for meget, og et godt tykt lag gele på toppen. Og denne kage er netop bygget op efter denne model. Den har en god tyk sprød bund, en fyldig cremet ostecreme og en perfekt syrlig og frugtig gele på toppen…..MUMS siger jeg bare.

Det at lave cheesecake kan sikkert godt afskrække nogen, fordi successen står og falder med om kagen sætter sig eller ej. Og ja, der er et par teknikker til det at lave en cheesecake, der godt kan kræve lidt øvelse. MEN jeg vil vove den påstand, at de fleste altså kan være med. Så længe opskriften følges, er der ingen grund til bekymring. Og den er egentlig forholdsvis nem at lave denne kage! Og så er den da perfekt at blære sig med over for gæsterne. Så det er bare at springe ud i det!

Cheesecake med hvid chokolade, lime og rabarber
Cheesecake med hvid chokolade, lime og rabarber
Cheesecake med hvid chokolade, lime og rabarber
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.