cremet pastaret med tomat og rejer
Aftensmad,  Opskrifter

Cremet pastaret med tomat-flødesovs og tigerrejer- Utrolig nem og hurtig

Spring til opskrift

Jeg kan altid spise pasta, og denne opskrift på en cremet pastaret med tomat-flødesovs og tigerrejer går lige i øjeblikket direkte ind på en ren 1. plads hos mig! Hold nu fast den er smovse-mega-over-delikat og ualmindelig god!

Man behøver bestemt ikke at være en haj i et køkken for at få denne ret til at fungere. Den er utrolig nem og hurtig at lave, og kan nemt bikses sammen en travl hverdagsaften. Men den smager langt fra af kun 30 minutters tilstedeværelse i køkkenet. Den er på alle måder både cremet, fyldig i smagen og i den grad appetitlig! Giv dig endelig i kast med den, den er helt klart forsøget værd.

Da retten er så nem og ligetil kræver den faktisk ikke yderligere forklaring, og smagen taler egentlig for sig selv.

Velbekomme :))

cremet pastaret med tomat og rejer
cremet pastaret med tomat og rejer
cremet pastaret med tomat og rejer
Følg også bloggen på instagram

3 kommentarer

    • Katrine

      Hej Ingelise :))
      Dejligt at du kan lide den. Jeg er ked af, at I ikke fik det ønskede resultat. Mængden af boullion skulle være rigtig nok, det afgørende for retten er, at den får lov at koge ind og reducere- så får den også den helt rigtige intense og kraftige smag. Men det skal selvfølgelig ikke afhænge dig fra at prøve selv at justere på mængden, hvis du ønsker dette 🙂
      Velbekomme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.