Jeg kan altid spise pasta, og denne opskrift på en cremet pastaret med tomat-flødesovs og tigerrejer går lige i øjeblikket direkte ind på en ren 1. plads hos mig! Hold nu fast den er smovse-mega-over-delikat og ualmindelig god!
Man behøver bestemt ikke at være en haj i et køkken for at få denne ret til at fungere. Den er utrolig nem og hurtig at lave, og kan nemt bikses sammen en travl hverdagsaften. Men den smager langt fra af kun 30 minutters tilstedeværelse i køkkenet. Den er på alle måder både cremet, fyldig i smagen og i den grad appetitlig! Giv dig endelig i kast med den, den er helt klart forsøget værd.
Da retten er så nem og ligetil kræver den faktisk ikke yderligere forklaring, og smagen taler egentlig for sig selv.
Hej Ingelise :)) Dejligt at du kan lide den. Jeg er ked af, at I ikke fik det ønskede resultat. Mængden af boullion skulle være rigtig nok, det afgørende for retten er, at den får lov at koge ind og reducere- så får den også den helt rigtige intense og kraftige smag. Men det skal selvfølgelig ikke afhænge dig fra at prøve selv at justere på mængden, hvis du ønsker dette 🙂 Velbekomme 🙂
3 kommentarer
Ingelise Andersen
Super ret men jeg tror at mængden af grøntsagsbouillon er forkert vi har sovs til flere dage og er ikke cremet Vh
Katrine
Hej Ingelise :))
Dejligt at du kan lide den. Jeg er ked af, at I ikke fik det ønskede resultat. Mængden af boullion skulle være rigtig nok, det afgørende for retten er, at den får lov at koge ind og reducere- så får den også den helt rigtige intense og kraftige smag. Men det skal selvfølgelig ikke afhænge dig fra at prøve selv at justere på mængden, hvis du ønsker dette 🙂
Velbekomme 🙂
Anna
Hej Anna
Du mener helt sikkert 0,75 dl og ikke 0,75 l grøntsagsbouillion
Knus
A