Aftensmad,  Opskrifter,  Vegetarisk

Vegetarburger med linsebøf, urtemayo og syltede rødløg

Spring til opskrift

Jeg er simpelthen vild med denne grove vegetarburger med linsebøf! Jeg elsker at eksperimentere med spændende vegetarretter- både af nyere karakterer, men også at forvandle kendte retter, der indeholder kød til en vegetarisk variant. Og at sætte tænderne i en god saftig burger, er noget vegetarer også skal have lov at nyde! Og denne opskrift synes jeg personligt giver én af de allerbedste løsninger til dette. Der er selvfølgelig mange opskrifter på en god vegetarburger med linsebøf, men jeg synes altså denne her den er overdrevet god!

Den er smækfyldt med sunde ting, som gør det at spise burger til en lidt sundere oplevelse. Og så giver den plus på samvittighedskontoen en fredag aften. Dog er mayo’en bestemt ikke fedtfattig- så hvis man virkelig vil gå all-in på det sunde måltid, kan denne sagtens erstattes af en god guacamole eller en cremefraiche dressing. Og sukkeret i de syltede rødløg kan nemt erstattes med en lille håndfuld friske steviablade eller andet sødemiddel.

Men uanset om retten laves samvittighedsfri eller med mayo- så smager denne burger altså bare himmelsk! Jeg vil lige så gerne have denne linse-burger en fredag aften som en almindelig burger. Og så synes jeg det er det hele værd at lave sine egne burgerboller- det bør alle, efter min opfordring, gøre, hvis de har lidt ekstra tid til at kredse om det! Brug evt. denne opskrift på grov-burgerboller .

Og med det, er der kun at sige…

Velbekomme!

vegetarburger med grovboller, linsebøffer, urtemayo og syltede rødløg
vegetarburger med grovboller, linsebøffer, urtemayo og syltede rødløg
Følg også bloggen på instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.