Hindbærsnitter
Opskrifter,  Søde sager

Hindbærsnitter

Spring til opskrift

Nu gjorde jeg endelig alvor af at lave det, jeg har gået og haft lyst til så længe….Nemlig disse utrolig lækre hindbærsnitter! Jeg mener simpelthen, at det er en drøm på en tallerken, og så fylder de hele køkkenet med den dejligste duft når de laves… Mums!

Hindbærsnitter er ene sand klassiker i Danmark, og jeg tror endnu ikke, jeg har mødt et menneske, der ikke kan lide denne lækre sag. Det er en simpel en kage, men den smager afsindig lækkert! Og så tager de mig altså bare tilbage til barndommen, hvor min mor af og til serverede lækre hindbærsnitter på en sød og skøn sommerdag, eller solgte flittigt ud af den hjemmelavede godte i boden ved vejfesten.

I opskriften kan man, som det fremgår af ingredienslisten, sagtens bruge en købe-marmelade. Men jeg har til disse snitter lavet min egen hindbærmarmelade. Den er simpelthen så nem at give sig i kast med. Jeg vil kraftigt opfordre til at prøve at lave sin egen hindbærmarmelade , der er at finde inde på bloggen. De gør lige snitterne lidt hyggeligere.

Velbekomme til dig og din søde tand :))

Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.