lakseravioli med hvidvins-dild sauce
Aftensmad

Italiensk lakseravioli med hvidvin-dild sauce- Den bedste ravioli!

Spring til opskrift

Jeg er helt oppe og køre over hvor god denne lakseravioli med hvidvin-dild sauce er blevet! Jeg plejer faktisk ikke at lave ravioli med fisk, men ofte med ricotta-spinat fyld og en svampe-urte sauce til. Men jeg er nødt til at ligge mig fladt ned og sige, at dette bliver ikke den sidste gang, jeg laver denne ret! Den smager FANTASTISK, og jeg vil til alle tider opfordre til at prøve denne ret af! Den var et hit i min familie da vi fik den til aftensmad i går. Mums mums mums.

Hvis man er til fisk og til det italienske køkken, vil jeg vove at påstå, at denne ret er alt hvad man behøver! Jeg synes næsten retten taler for sig selv og ikke kan retfærdiggøres på nogen anden måde end at smages. Og med disse ord vil jeg sige god fornøjelse og velbekomme herfra ♡

lakseravioli med hvidvins-dild sauce
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.