cremet italiensk risotto med kylling og svampe
Aftensmad,  Opskrifter

Italiensk risotto med kylling, svampe og basilikum- Den ALLERbedste!

Spring til opskrift

Hold nu fast en lækker opskrift på italiensk risotto med kylling, jeg fik lavet mig her til aften! Jeg tror simpelthen det må være den bedste risotto, jeg nogenside har lavet. Så selvfølgelig skulle opskriften da på bloggen.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig et liv uden risotto… Ja det lyder lidt mæreligt at sige, men jeg eeeeelsker bare denne ret. Det er en af de retter, hvor man virkelig kan smage, om den er lavet med kærlighed. Og jeg elsker jo at kredse om maden, så dette er en super ret for mig. Og så tager den heller ikke så lang tid. Den kan lige tilpasses ind i en travlt hverdag.

Og nej, lige her vil jeg faktisk ikke mene, at man kan tilpasse retten i en sund livsstil- ikke denne type “otto” i hvert fald. Man kan selvfølgelig eksperimentere med at lave en sund bygotto eller noget lignende, men hvis en risotto skal laves rigtig, skal den efter min mening have en masse smør og ost- der er ingen vej uden om! (Og så er det jo også en god undskyldning, for at tage sig et lille glas hvidvin, nu hvor flasken alligevel er åbnet- hihi)

Retten er lavet med hjemmelavet kyllingefond- og dette er HELT KLART at foretrække, og smagen bliver både kraftigere og bedre- men den kan sagtens blive god med almindelig hønsebullion fra supermarkedet.

Et lækkert velbekomme herfra ♥

cremet italiensk risotto med kylling og svampe
Følg også bloggen på instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.