lækker klassisk hindbærmarmelade
Morgenmad,  Opskrifter,  Søde sager

Klassisk lækker hindbærmarmelade

Spring til opskrift

Jeg har simpelthen lavet en klassisk lækker hindbærmarmelade, der både er enkel og nem at lave! Og jeg må simpelthen erkende, at marmelade er noget af det, jeg burde lave meget mere af. Det er så nemt, og det smager så godt! Og så smager det altså også bare lige lidt bedre, når marmeladen oven på søndagsrundstykket er hjemmelavet- Det er da hyggeligt!

Denne hindbærmarmelade er helt klassisk og smager bare af det, det er- nemlig hindbær. Og hvis jeg skal være helt ærlig, har en af mine yndlingsmarmelader altid været hindbærmarmelade. Dermed ikke sagt, at jeg ikke elsker at eksperimentere med alverdens forskellige smagssammensætninger, men nogengange er det enkle bare det bedste!

Giv dig endelig i kast med denne opskrift, den tager ingen tid og kræver næsten intet arbejde!

Velbekomme :))

lækker klassisk hindbærmarmelade
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.