saftig lækker krydderkage med citronsmørcreme
Opskrifter,  Søde sager

Verdens bedste krydderkage med citronsmørcreme!

Spring til opskrift

Denne her krydderkage med citronsmørcreme tror jeg bliver min nye go-to favorit kage! DEN ER SIMPELTHEN SÅ LÆKKER!

Duften af krydderkage er ikke til at slå. Noget jeg husker bedst fra min barndom var, at min mormor tit serverede en virkelig dejlig krydderkage, når min familie og jeg kom på besøg. Så krydderkage smager for mig bare af barndom! Og at den så lige toppes med en frisk og syrlig lækker smørcreme med citron, gør den altså kun bedre. De lidt tunge og julede krydderier går super godt hånd i hånd med det indspark af frisk citrus i form af smørcremen. Og så er hver bid bare himmelsk! Kagen er perfekt svampet og cremet , og lige noget, man har lyst til at servere sammen med en god kop kaffe for gæsterne.

Foruden at smage overdrevet godt, så er den utrolig let at lave. Det er i den grad en opskrift alle kan være med på. Og for mig er dette en perfekt nem søndags kage, der nostalgisk tager mig tilbage til barndommen.

Så er der bare tilbage at sige velbekomme og god kagebagning!

saftig lækker krydderkage med citronsmørcreme
saftig lækker krydderkage med citronsmørcreme
saftig lækker krydderkage med citronsmørcreme
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.