kyllingespread med spinat og basilikum
Frokost,  Opskrifter

Kyllingespread med spinat og basilikum- Mums!

Spring til opskrift

Wauuuuw denne cremede kyllingespread med spinat og basilikum har virkelig vundet indpas hos mit madhjerte! Den er et perfekt alternativ til de mere traditionelle pålægsmuligheder. Nogle gange kan jeg nemlig godt køre lidt træt i det samme pålæg. Og denne spread er både utrolig lækker, men indeholder også en del protein og næring.

Det kan godt være mange stadig forbinder spinat med skipper skræks vildtvoksende muskler, men ud over at gå lige i musklerne, så går spinaten i denne spread altså lige i smagsløgene… Mmmmums, hvor smager den vidunderligt, og den kan sagtens være det indslag på frokostbordet, der til sommerfrokosten vælter gæsterne bagover! Og så er det simpelthen en opskrift alle kan være med på. Den er så nem og utrolig hurtig, at det næsten er ærgerligt, hvis ikke man giver sig i kast med den.

Opskriften giver ca. 800 ml, og jeg har her valgt at stille halvdelen på køl, og den anden halvdel har jeg frosset ned. Den holder sig nemlig kun omkring en uges tid i køleskabet. Men med den mængde, jeg har ladet blive i køleskabet, bliver det intet problem at få spist dette hjemme hos mig!

Så er der ikke andet at sige end god frokost og velbekomme :))

kyllingespread med spinat og basilikum
kyllingespread med spinat og basilikum
kyllingespread med spinat og basilikum
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.