luftige lækre chokolade boller
Brød og boller,  Opskrifter,  Søde sager

Luftige chokoladeboller med smeltet chokolade

Spring til opskrift

På en dag, hvor man bare skal slappe af, er luftige chokoladeboller med ekstra chokoladesmag og et godt lag tandsmør noget af det bedste! Og hvis der så kommer en god kop kaffe med ved siden af, så er dagen fuldendt!

Disse chokoladeboller er jeg helt oppe og køre over! De er simpelthen så saftige og luftige, og jeg vil til hver en tid anbefale dem! Personligt kan jeg godt lide, at chokoladen har fordelt sig i hele bollen, så hver mundfuld smager af chokolade. Så i denne opskrift har jeg gjort det, at jeg i stedet for kun at have stykker af hakket chokolade i dejen, også har tilladt noget af chokoladen at smelte sammen med dejen. Det er rigtige chokoladeboller for mig. Og det smager så fantastisk! Og så er de tilmed nemme at lave.

Så hvis du mangler noget hyggeligt at byde en gæst på en søndag eftermiddag, eller mangler noget hjemmebag til sammenkomst, så vil jeg varmt anbefale disse utrolig lækre chokoladeboller med ekstra chokoladesmag!

Velbekomme herfra! Håber du nyder dem :))

luftige lækre chokolade boller
luftige lækre chokolade boller
luftige lækre chokolade boller
luftige lækre chokolade boller
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.