Disse lynsyltede gulerødder tager lige nøjagtig ingen tid at lave, og så er de bare hammer-lækre! Generelt elsker jeg bare syltede ting og jeg synes især gulerødder egner sig godt til syltning. De har en sødme der fungerer rigtig godt sammen med den syrlige eddike. Og så beholder de sprødheden vd denne lynsyltning- bare et kæmpe plus!
Gulerødderne her kan bruges til et hav af ting, men jeg nyder dem især i en god sandwich eller som topping på en rugbrødsmad med skinke eller noget lignende. MUMS!
Lynsyltede gulerødder
januar 14, 2021
af Katrine
Portionsstørrelse
1/2 glas
Kogetid
10 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
1,5 dl lagereddike
0,5 dl vand
50 g sukker
2-3 gulerødder
Instruktioner
Kom eddike, vand og sukker i en gryde og giv det et kort opkog.
Skræl strimler af gulerødderne med en skræller.
Kom gulerodsstrimlerne i et glas og hæld nu lagen over gulerodsstrimlerne. Og voila, nu har du lynsyltede gulerødder!