Om mig

Hej med dig! Jeg hedder Katrine, er 21 år og personen bag bloggen her. Jeg er et madøre med et kæmpe stort M- Jeg eeeeelsker mad i alle afskygninger. Sødt som salt. Eksotisk som dansk. Jeg har været med i køkkenet siden mine ben var korte nok, til at skulle stå på en skammel, for at jeg kunne nå køkkenbordet. Min interesse for mad har været der så længe jeg kan huske og er kun blevet udviklet og udvidet med tiden bl.a. gennem utallige stunder i køkkenet som barn med min far. Ham skylder jeg nok en stor del af min ubetingede madglæde og forkærlighed for eksperimentering i køkkenet.                                                                                                               

Jeg kan bruge flere dage på at sammensætte lækre og harmoniske retter i mit hoved, og jeg elsker at afprøve og udvikle disse nye retter til smagen sidder lige i skabet. Med andre ord, så elsker jeg simpelthen den proces, der skabes ved madlavning, og det at se mine ideer blive ført velsmagende ud i livet. 

Om Madkuløren

Bloggen er født her i 2019, og er kommet til verden, fordi jeg simpelthen forelskede mig i ideen om, at kunne dele min passion og madglæde med jer ligesindede madglade derude!

Som sagt elsker jeg mad i alle tænkelige forskellige afskygninger. Jeg elsker det spændende og givende ved sund og næringsrig mad, men kan også virkelig godt lide sommetider at forkæle mig selv og mine nære omgivelser med lækkerier fra det søde og knap så sunde køkken, så her på bloggen vil du altså finde lidt af hvert.

Så er der vel ikke andet tilbage at sige end…

God madlavning!


Følg også bloggen på instagram