
Opskrifter til det perfekte brunch-bord!

I dag lavede jeg brunch til familien. En helt utrolig lækker brunch, hvis jeg selv skal sige det! Nøglen til en god brunch er få men lækre ting! Simpelt men godt.
På bordet var der:
- Blødkogte æg
- Grovboller med æble og ingefær
- 4 slags oste (brie, emmetaler, hytteost og castello creamy blue)
- Hjemmelavet rabarber-jordbær marmelade med chili
- Yoghurt med marmelade og granola
- Amerikanske pandekager med sirup
- Frugt
- Sprødstegt bacon
- 3 slags kødpålæg (lufttørret skinke, oksespegepølse og hamburgerryg)
- Appelsinjuice
- Kaffe
Bollerne lavede jeg dagen forinden. Det er nogle super gode og ikke mindst sunde boller. Ikke fordi denne brunch skulle være sund- OVERHOVEDET. Men de smager bare utrolig godt, og så er det jo kun et plus, at de har så mange gode sunde og antiinflammatoriske egenskaber. Opskriften er min egen og den ligger her på bloggen.

På et brunch- eller i hvert fald på et morgenbord hører sig altid, efter min mening, marmelade til. Og jeg er stor tilhænger af hjemmelavede marmelader- de smager bare bedst, og så er det også lidt hyggeligere.
Her har jeg lavet en god og frisk sommerlig rabarber-jordbærmarmelade med en smule chili. Opskriften ligger her på bloggen!

En anden hyggelig ting til brunchbordet er små glas med yoghurt og granola. I disse glas kom jeg i bunden en smule af den hjemmelavede rabarber-jordbærmarmelade i og en hjemmelavet granola på toppen.
Man kan næsten komme en hvilken som helst marmelade eller bærsylt i. Opskriften på denne granola med banan og kanel ligger her på bloggen.


Og kan man komme uden om de fantastiske amerikanske pandekager? det tror jeg ikke! De taler næsten for sig selv.
Opskriften på de luftige og lækre amerikanske pandekager findes også her på bloggen.

Så vil jeg bare ønske god brunch herfra!
Følg også bloggen på instagramDu vil muligvis også synes om

Sprøde krydrede rispapirschips- Lækre og meget nemme
juli 22, 2019
Sprøde asiatiske forårsruller stegt i ovnen- MUMS
oktober 9, 2019