Påskekage med butternut squash og citronfrosting
Opskrifter,  Søde sager

Påskekage med butternut squash og citronfrosting- Perfekt til påskehyggen!

Spring til opskrift

Påsken står for døren, og hvad bedre at servere for sine gæster end en lækker påskekage med butternut squash og citronfrosting. Perfekt til påskehyggen og en god kop eftermiddagskaffe! Det var lige præcis sådan, jeg nød et stykke af denne saftige og lækre kage. Og så i bedste selvskab af de hyggeligste mennesker!

Opskriften er utrolig nem at gå til, og jeg vil vove at påstå, at det er en kage, de fleste kan være med på. Lige sådan én, man kan overskue at give sig i kast med, når påskegæsterne kommer på besøg. Samtidig smager den af meget mere anstrengelse, end der er lagt i den. Og det kan vi godt li’ midt i al den påskestress, der ellers nogle gange kan indtræffe i helligdagene!

Når man bruger butternut squash i sin kage, bliver den dejlig saftig og svampet- og det ELSKER jeg! Samtidig bidrager butternut squashen til en naturlig sødme, som er utrolig lækker- især når den får selvskab af et krydderi som kanel. Sødmen i kagen bliver i denne påske-udgave komplimenteret af en syrlig frosting med citron.

Kagen kan selvfølgelig laves til andre anledninger end påsken, og kan toppes med det, man lige synes passer bedst til anledningen. Den smager også ganske fint som den er- uden frosting og pynt. Uanset hvad, stiller den, på bedste vis, den søde tands kage-trang.

Så er der vist ikke mere at sige end god fornøjelse med bageriet i påskekøkkenet- Velbekomme herfra 🙂

Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.