Brød og boller,  Frokost,  Opskrifter,  Snacks

Pikantost-snurrer med chorizo- Verdens bedste eftermiddagssnack!

Spring til opskrift

Jeg har kastet mig ud i at lave pikantost-snurrer med chorizo! Tilmed med hjemmelavet pikantost, som også sagtens kan bruges som pålæg på brød-(prøv evt. osten oven på disse nybagte antiinflammatoriske grovboller)

De velkendte snurrer figurerer rigtig meget på nettet lige nu- oftest i en smæklækker kanel eller kardemomme-udgave! De er også super gode. Men jeg tænkte, at jeg ville prøve at lave en snurrer fra det salte køkken. Én som både kan bruges til en eftermiddagssnack, som en hurtig frokost eller som en lækker tilføjelse til madpakken. I snurrene er der en cremet hjemmelavet pikantost, som indeholder en masse lækkerier. Og denne pikantost er super kompatibel med den bløde og fugtige kerne i brødet.

Jeg nød selv én, da de lige var kommet ud af ovnen, og jeg må indrømme at de bare smager af mere! Og så er der lige nok til at halvedelen kan fryses ned, så der er lidt guf til når man lyster i den nærmeste fremtid… Hvis altså ikke man når at spise dem alle inden. Mmmmmmuuums- de smager og dufter simpelthen så godt!

Velbekomme og god fornøjelse med disse lækre pikantost-snurrer med chorizo ♡

luftige og saftige snurrer med chorizo og hjemmelavet pikantost
luftige og saftige snurrer med chorizo og hjemmelavet pikantost
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.