Ramsløgpesto med persille
Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter,  Vegetarisk

Ramsløgpesto med persille

Spring til opskrift

Ramsløgpesto er én af forårets største gaver, hvis du spørger mig. Lige nu bugner flere danske skove af det smukke grønne guld i skovbunden, og det spreder simpelthen den herligste duft. Jeg har været ude og samle ramsløg i Riis skov, der lige nu har lagt et grønt tæppe af ramsløg. Og det er svært at begrænse sig, når man er omringet af ramsløg, så langt øjet rækker! Jeg begrænsede mig dog, og kom hjem med en god stor håndfuld, som jeg forvandlede til en lækker ramsløgpesto med persille.

Selvom ramsløg er super lækker og aromatisk, så har de altså en forholdsvis kras smag, og smager lidt af hvidløg med en lettere stærk eftersmag. Derfor kan jeg godt lide at supplere min ramsløgpesto med en anden krydderurt for at mildne pestoen lidt. I denne opskrift har jeg brugt persille, som jeg synes klæder ramsløg virkelig godt. Ramsløgpestoen er lækker som den er på en kiks eller i en sandwich, men den kan også blandes i smør og forvandles dermed til en lækker kryddersmør. Ja- i virkeligheden kan pestoen bruges til lige det man ønsker.

Jagten på ramsløg kan gøres til en hyggeligt gåtur i skoven og pestoen er utrolig nem og hurtig at lave, så der er ingen undskyldninger for ikke at give sig i kast med sådan en lækker pesto.

Velbekomme!

Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.