Opskrifter,  Salater,  Vegetarisk

Sommersalat med nektarin, valnødder og gedeost

Spring til opskrift

Denne opskrift på sommersalat med nektarin og gedeost er bare super lækker. Og hvem kan ikke godt lide en frisk og dejlig sommersalat til grilmaden? Det kan jeg i hvert fald! Denne salat er perfekt som tilbehør til et godt stykke grillet kød og måske et stykke nybagt brød. Salaten går især godt med et stykke veltilberedt oksekød eller et godt stegt andebryst.

Den smager simpelthen helt vidunderligt og har både noget friskt, noget pikant, noget fedt og noget sødt og surt i sig, der sørger for at tilfredsstille ethvert smagsløg. Og så er den bare sund! ‘Hallåååå Katrine- det er en salat, selvfølgelig er den sund’…Meeen man kan faktisk lave salater, der er knap så sunde – men denne er altså blandt de sunde af slagsen!

Som den er her i opskriften fungerer den mest som en tilbehørssalat, da den ikke rigtig indeholder protein til at gøre det ud for et mættende måltid. Men man kan sagtens tilføje noget grillet oksekød til salaten, eller spæde op med noget perlebyg, nogle hvedekerner eller andet korn. Og så vil den være tilpas mættende til et godt frokost måltid.

Velbekomme♡

sommersalat med nektarin, valnødder, radier, soltørrede tomater og gedeost
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.