Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter

Spinatpandekager med røget laks, dild og lynmarineret spidskål

Spring til opskrift

De her lækre spinatpandekager med røget laks, dild-ricotta, lynamrineret rød spidskål og brombær smager simpelthen bare af sommer! Alle mine smagsløg hopper op og ned af glæde ved disse utrolige smage. Det fede og salte fra laksen spiller ekseptionelt godt med det søde fra brombærrene, det sprøde og bitre fra kålen og det friske og pikante fra ricotta-cremen. Og smagene er ikke det eneste herlige ved denne ret… Alle de sprudlende farver er en sand fryd for øjet og bidrager kun til den sommerlige stemning!

Pandekagerne kan både spises til aftensmad, men kan også sagtens nydes som en god og fyldig frokost en lun sommerdag. De er nemme og forholdsvis hurtige at lave, så det er bare at gå i gang!

Retten taler stort set for sig selv, og det er næsten et must at sætte tænderne i denne herlighed. Foruden at være velsmagende er denne ret også smækfyldt med sunde fordele. Laks, Avocado, spidskål og olivenolie sørger for et godt antiinflammatorisk spark, og brombærrene og spinaten er begge utrolig rige på antioxidanter og næringsstoffer. Og det er da bare dejligt, når det man spiser, både smager vidunderligt og samtidig er gavnligt for kroppen.

Velbekomme herfra!

spinatpandekager med røget laks, dild-ricotta, brombær og lynmarineret rød spidskål
spinatpandekager med røget laks, dild-ricotta, brombær og lynmarineret rød spidskål
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.