sprøde asiatiske forårsruller med svinekød og spidskål
Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter

Sprøde asiatiske forårsruller stegt i ovnen- MUMS

Spring til opskrift

Mmmums. Jeg elsker det asiatiske køkken og sprøde forårsruller kan altid klemmes ned. Og forårsruller var lige, hvad min aftensmad bestod af i dag! Og de var et HIT i familien!

Dem jeg har lavet her er med hakket svinekød og grøntsager, men de kan laves i alverdens varianter. Hvis man er vegetar kan kødet sagtens udelades. Man kan tilføje glasnudler eller man kan erstatte svinekødet med oksekød eller kyllingekød. The sky is the limit. Hvis man er vild med koriander er disse ruller oplagte værter for sådan en krydderurt. Man kan i virkeligheden proppe næsten lige, hvad man har lyst til i.

I denne opskrift steger jeg dem i ovnen. Jeg synes personligt de får en mere jævn flade og afbagning, hvis de steges i ovnen, men man kan lige så godt stege dem på en pande fyldt med olie- så bliver de også lækre!

Personligt bruger jeg folde teknikken der vises i dette klip med Louisa fra Aarstiderne: https://www.aarstiderne.com/opskrifter/video/de-sprodeste-hjemmelavede-forarsruller. Men der findes et hav af folde-muligheder derude som er værd at prøve.

God fornøjelse og velbekomme ♡

sprøde asiatiske forårsruller med svinekød og spidskål
sprøde asiatiske forårsruller med svinekød og spidskål
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.