super sund granola med banan, kanel og tranebær
Morgenmad,  Opskrifter

Super sund granola med banan, kanel og tranebær

Spring til opskrift

Jeg elsker granola- og især sund granola! Det er altid dejligt at starte morgenmaden sundt ud, og dette er en perfekt mulighed. Og den er ikke bare sund- den er så lækker og sprød, at den næsten fortjener soundtrack af englemusik til.

Den er naturligt sødet med banan, så sukker, er der ingenting af i denne granola. Ikke den tilsatte slags i form af almindelig sukker i hvert fald (frugtsukker er der naturligvis). Ud over at være sund, fordi den er sødet med banan og ikke sukker, så er den smækfyldt med andre sunde lækkerier som hampfrøolie, græskarkerne og hørfrø. Og så er den perfekt både ovenpå en portion skyr, yoghurt eller i en smoothiesbowl. Det er altså bare lidt sjovere at starte dagen ud med god samvittighed (hvad man så putter i munden resten af dagen er ikke aaaaltid til helt at styre hihi)

Den er lynhurtig at lave, så det er bare i gang! Og køkkenet kommer simpelthen til at dufte fantastisk. Det er måske et fint lille projekt en søndag eftermiddag, hvis man ikke ved, hvad man skal lave. Velbekomme ♡

super sund granola med banan, kanel og tranebær
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.