Aftensmad,  Opskrifter

Thaisuppe med kylling- Utrolig velsmagende suppe!

Spring til opskrift

Der er så mange opskrifter derude på thaisuppe med kylling, men denne er altså en af mine yndlings! Er der noget jeg virkelig holder af, så er det når man kan smage kultur i den mad man spiser. Og jeg elsker især autenciteten ved det aromatiske asiatiske køkken! Der findes simpelthen så mange fantastisk lækre ingredienser i dette køkken. Jeg føler mig som et lille barn i en slikbutik, når jeg laver asiatisk mad. Og denne suppe tilfredsstiller hvet et smagsløg, hvis man står og craver asiatisk mad. Suppen er perfekt bare som den er, men tager bestemt ikke skade af at få selvskab af nogle ægnudler eller risnudler. Dette vil kun gøre retten mere fyldig!

Og ud over at denne thaisuppe med kylling er utrolig lækker, så er den også forholdvis hurtig at lave, så der er simpelthen ingen undskyldinger for ikke at indtage køkkenet en sulten aftenstund og få bikset denne suppe sammen. Jeg håber du nyder den ligeså meget som jeg gjorde. Velbekomme!

thaisuppe med grøn karrypasta og kylling- utrolig lækker!
thaisuppe med grøn karrypasta og kylling- utrolig lækker!
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.