
Tunsteak med nudelsalat- Aftensmad på 30 minutter
Denne her ret med tunsteak og nudelsalat er der altså absolut ingen undskyldninger for ikke at give sig i kast med. Den er både utrolig nem, absurd hurtig og ekstrem lækker! For tiden er jeg bare kæmpe tilhænger af aftensmad, der kan laves på et split sekund og stadig smage himmelsk.
Tunsteaks er sarte i smagen og er derfor både gode til fiskeelskere og til dem, der endnu ikke heeelt har fundet glæden i den fiskede fiske-smag. Selvom jeg personligt holder af al, hvad der findes af spiseligt i havet, også det der smager rigtig fisket, så gør en god tunsteak mig altså altid glad i smagsløgene.
Det vigtige når man steger tunsteaks er, at de kun får farve i kanten og ikke bliver gennemstegt. De skal dog, efter min mening, stadig have fået temperatur i midten.
Her har de sarte tunsteaks fået selvskab af en cremet nudelsalat med en tahindressing, der klæder tunen ekstremt godt. Et delikat og dejligt aftensmåltid.
Velbekomme!
Tunsteak med nudelsalat

Ingredienser
- 2 tunsteaks
- salt og peber
- en god sjat olivenolie
- Nudelsalat
- 140 g nudler
- 1 mango
- 120 g frosne edamamebønner (med bælg)
- 1/2 spidskål
- en håndfuld persille
- Tahindressing
- 2 spsk tahin
- 1 spsk koldt vand
- saften af 1 lime
- 1 spsk honning
- salt og peber
Instruktioner
- Start med at koge nudlerne som anvist på pakken (som regel omkring 5 minutter), og skyl dem derefter i koldt vand.
- Kog nu edamamebønner i letsaltet vand i 4-5 minutter, og skyld også dem i koldt vand, når de er færdigkogte.
- Tahindressing
- Rør tahin, limesaft, vand og honning sammen i en skål og smag til med salt og peber. Stil dressingen til side mens salaten laves.
- Nudelsalat
- Snit spidskål og skær mangoen i tern.
- Hak en lille håndfuld persille.
- Bland nudler, mango, edamamebønner, persille og spidskål sammen og vend herefter dressingen godt rundt i salaten.
- Tunsteaks
- Krydr tunbøfferne med salt og peber på begge sider, kom olivenolie på en varm pande og steg dem ca. 1 minut på hver side ved høj varme (stegetiden afhænger en smule af tykkelsen på bøfferne).
- Når bøfferne er færdige er retten klar til at blive anrettet og serveret- Velbekomme

Du vil muligvis også synes om

Italiensk inspireret pastaret med gorgonzola og svampe- lynhurtig
august 8, 2019
Italiensk lakseravioli med hvidvin-dild sauce- Den bedste ravioli!
oktober 31, 2019