Super lækre hindbærsnitter
Opskrifter,  Søde sager

Utrolig lækre hindbærsnitter

Spring til opskrift

Nu gjorde jeg endelig alvor af at lave det, jeg har gået og haft lyst til så længe….Nemlig disse utrolig lækre hindbærsnitter! Jeg mener simpelthen, at det er en drøm på en tallerken, og så fylder de hele køkkenet med den dejligste duft når de laves… Mmmums!

Det er så simpel en kage med ikke ret mange kompenter, men den smager afsindig lækkert! Jeg forbinder den i høj grad med sol og sommer, og det må man da sige, at vejret afspejler en del af lige nu! Og så tager de mig bare tilbage til barndommen, hvor min mor af og til serverede lækre hindbærsnitter på en sød og skøn sommerdag.

I opskriften kan man, som det fremgår af ingredienslisten, sagtens bruge en købe-marmelade. Men jeg har til disse snitter lavet min egen hindbærmarmelade. Den er simpelthen så nem at give sig i kast med. Jeg vil kraftigt opfordre til at prøve at lave sin egen marmelade. Gerne med denne opskrift på hindbærmarmelade , der er at finde inde på bloggen. De gør lige snitterne lidt hyggeligere.

Hjemmelavede hindbærsnitter er og bliver altså et hit hos mig.

Velbekomme til dig og din søde tand :))

Super lækre hindbærsnitter
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.