En god vegetarisk rød karry med kokosmælk går man altså aldrig galt i byen med! Denne opskrift er perfekt, hvis man har liiiidt travlt i hverdagen, og bare gerne vil have aftensmaden klar i en fart. Og så er den afsindig lækker!
Retten behøver ikke at være vegetarisk og kan sagtens laves med eksempelvis kylling. Det smager også godt!
Jeg har i denne udgave valgt at bruge grove nudler, da jeg synes de mætter betydeligt mere, men man kan sagtens bruge lige de nudler, man foretrækker eller har liggende hjemme i skuffen. Ris kan for den sags skyld også gøre sig godt i sådan en vegetarisk rød karry med kokosmælk.
Start med at hakke hvidløg og forårsløg og skær peberfrugt og gulerødder i passende stykker
Kom olie i en gryde ved middelhøj varme, tilsæt hvidløg og lad det stege lidt
Kom herefter rød karrypasta i og lad dette stege med i et par minutter
Kom nu peberfrugt, gulerødder og forårsløg i og lad det stege i yderligere et par minutter
Kom nu soya, limesaft og kokosmælk i og lad nu hele herligheden stå og simre under låg ved middelvarme i 15 minutter, mens der løbende smages til med soya, limesaft og evt salt
Mens den røde karry står og simrer, koges nudlerne efter anvisning på pakken
Når nudlerne er færdigkogte vendes de i karryen og retten er nu klar til servering!