simpel lækker pizza med tomatsovs, mozzarella og lufttørret skinke
Aftensmad,  Frokost,  Opskrifter

Verdens bedste og simple Pizza- med tomatsovs, mozzarella og lufttørret skinke

Spring til opskrift

Så kom den endelig på bloggen! Den lækreste simple pizza med tomatsovs, mozzarella og lufttørret skinke. Det her er og bliver simpelthen min favorit hjemmelavede pizza. Den er bare så utrolig velsmagende og lækker i al sin enkelhed. MMMMums siger jeg bare.

Jeg tror godt jeg kan vove den påstand, at det er langt de fleste mennesker, der elsker pizza. Og jeg er i den grad med i den statestik! Jeg elsker pizza, og mit motto, når det gælder pizza er: Jo simplere, jo bedre! Og det gælder i virkeligheden det meste madlavning, hvis du spørger mig. – Og det er især noget, jeg synes kommer en del til udtryk i det italienske køkken. Og jeg er kæmpe fan af dette køkken- ISÆR pizza og ISÆR, hvis den er hjemmelavet. Og det fedeste ved at lave sine pizzaer selv, er at man helt selv styrer, hvad den skal bestå af. Og der findes alverdens gode kombinationer, så det er muligt at lave den lige, som man bedst kan lide den. Meeeen den klassiske med tomatsovs, ost og kød, går man vist aldrig galt i byen med!

Der er vist ikke andet at sige en Buon Appetito!

simpel lækker pizza med tomatsovs, mozzarella og lufttørret skinke
simpel lækker pizza med tomatsovs, mozzarella og lufttørret skinke
simpel lækker pizza med tomatsovs, mozzarella og lufttørret skinke
Følg også bloggen på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.